Ontdek de omgeving!

Florida biedt voor ieder wat wils. Of u nu van natuur houdt, van de mooiste attractieparken, van golfen  of van shoppen; in Florida komt u altijd tijd te kort.

Attractieparken:

De parken van Walt Disney World, Universal Orlando Resort, Seaworld en Legoland liggen allemaal op maximaal 30 minuten rijden van onze villa. Laat u betoveren door Tinkerbel, loop met Harry Potter door de Wizarding World of waagt u zich liever in de splash zone van het Shamustadion? Waar u ook voor kiest, u zult bij terugkomst in de villa nog steeds nagenieten van alles wat u beleefd hebt.

Natuur:

Zoekt u na alle drukte rust? De omgeving biedt een grote variatie aan flora en fauna.  Een trail wandelen bij het Tibet-Butler Preserve, kayaken in Wekiwa Springs State Park,  een spectaculaire airboatride bij Spirit of the Swamps; u zult onder de indruk raken van de prachtige natuur die Florida rijk is.

Golfen:

Golfen kunt u in de buurt van de villa. Op maximaal een kwartier rijden vindt u de prachtige ChampionsGate golfcourse, Providence golfcourse en Celebration golfcourse.

Nadat u vast en zeker een birdie hebt geslagen, kunt u afkoelen in uw privezwembad of dobberen in de lazy river van het Solterra Resort. تحميل لعبة ملك الدومينو

Shoppen:

Urenlang shopplezier en genieten van de mooiste merken kunt u in de prachtige en grote Florida Mall of de luxueuze Mall at Millenia. Maar vergeet ook niet de twee grote Premium Outlets om te slagen voor de beste koopjes. Denk vooral aan genoeg ruimte in de koffer voor uw aankopen!

Voor up-to-date Orlandotips zie Ben’s Orlandotips op Facebook!